Over Jume

Jume Bach is geboren in Thailand en woont al meer dan 20 jaar in Nederland. In Thailand heeft zij 13 jaar in een ziekenhuis gewerkt en in Nederland werkt zij vanaf 2001 als zorgkundige IG in een verpleeghuis.

Sinds 2007 werkt ze als gediplomeerd pedicure met de aantekening Diabetische voet en Reumatische voet.

In augustus 2011 is Jume Bach gediplomeerd voor Medisch Pedicure.

Medisch Pedicure is een nieveu 4 beroepsopleiding landelijk herkenbaar van Provoet en geregistreerd in het kwaliteit register van Procert.

De gediplomeerd Medisch Pedicure wordt ook gepubliceerd op de website van Hoofdbedrijfschap Ambachten.

Jume is gespecialiseerd in:
– Reumatische voet
– Diabetische voet
– Risicovoet onder andere bij hart- en vaatziekten
– Ouderen voet
– Spastische voet
– verwaarloosde voet
– Nagelreparatietechnieken met Gel/Arcyl
– Nagelregulatietechnieken en verschillende beugeltechnieken
– Orthesilogie
– Antidruktechnieken
– Schoenenadvies

Ook werkt Jume samen met andere disciplines, onder meer podoloog, podotherapeut, praktijk ondersteuner, diabetes verpleegkundige, en huisartspraktijken.

“Na meer dan 4 jaar ervaring als Pedicure ben ik verder gaan studeren met een succesvol resultaat als Medisch Pedicure. Pedicure is een leuk vak. Ik zie mijn klanten graag tevreden en pijnloos terug. Ik neem bij elke behandeling mijn tijd . Medisch Pedicure geeft meer mogelijkheden. ik wil graag meer jonge mensen bereiken, zodat ze zonder klachten met gezonde voeten opgroeien. Hiervoor zijn de kosten voor een behandeling voor kinderen beneden 18 jaar naar leeftijd.”

Medisch Pedicure Jume Bach is een zeer luxe praktijk aan huis, voorzien van moderne apparatuur en toegankelijk voor rolstoelen. Haar praktijkruimte is geschikt voor mensen met een lichamelijk beperking. Ze heeft veel ervaring met deze mensen en verwelkomt iedereen om een voet over de drempel te zetten.